Kvalitetsmodul

KVALITETS MODUL

Du kan sammensætte de funktioner under Kvalitetsmodulet, som passer til dit behov. Læs om funktionerne nedenfor. Du kan også bestille en prøveversion.

AFVIGELSESBEHANDLING

Så snart en afvigelse er oprettet bliver den tilgængelig til behandling for rette vedkommende. Behandlingen er systematiseret i punkter, hvorunder der findes de relevante valg så der er sikkerhed for at alt er gjort tilfredsstillende og der er den nødvendige sporbarhed.

Modulet er som standard sat op i 5 hovedpunkter fra kendt kvalitetsteori: “Ajhjælpende handling, Årsagsbestemmelse, Korrigerende handlinger, Evaluering og endelig godkendelse. Under: “Korrigerende handling, opretter den ansvarlige for afvigelsesbehandlingen de konkrete handlinger der skal udføres og tildeler dem til relevante medarbejdere, der bliver notificeret herom på mail. Opsætningen kan tilpasses i både hovedpunkter og datafelter, idet ud kan tilføje egne felter og foretage valg af felttype.

OPRET AFVIGELSE

I “opret afvigelse” registreres og dokumenteres afvigelsen eller hændelsen via tablet eller smartphone. Afvigelsen tildeles et unikt nummer og sendes ind i systemet med notifikationsmail til nærmeste afdelingsleder.

Modulet opsættes med valg af afvigelseskategori, afdeling og øvrige felter efter eget valg.

Afvigelsesbehandlingen foregår under modulet: “Behandling af afvigelser”, hvor afvigelsen er synlig for den afvigelsesansvarlige og administrator. Registranten kan under registreringen sende en kopi til egen mail.

MASKINLISTE & VEDLIGEHOLD

Under “Maskinliste & vedligehold” opnår du det fulde overblik over, hvilke maskiner og andet udstyr der er til rådighed samt notifikation ved næste serviceeftersyn med valgfri påmindelsesinterval.  Billeder, relevant info, manualer, vejledninger og servicerapport kan vedhæftes.  

Vedligehold af udstyr tilvælges så det følger den plan der er bedst egnet. F.eks. årligt, kvartalsvis eller præcist det antal dage du ønsker. Snarlige vedligehold fremhæves i tabellen og, hvis ønsket, bliver du automatisk påmindet på mail.

Med Maskinliste og vedligehold-modulet fra Esigna Software, oplever hverken interne eller eksterne parter forsinkelser pga. forglemmelser vedrørende utilgængeligt maskineri.

MÅLEVÆRKTØJER

I “Måleværktøjer” opnår du overblik over dine måleværktøjer og sporing til kalibreringscertifikater. Modulet giver de samme fordele som: “Maskinliste og vedligehold” og sikrer løbende kalibrering efter eget valg af kalibreringsinterval.

LEVERANDØRSTYRING

Under “Leverandørstyring” opnår du let adgang til relevant info omkring dine leverandører.

Du kan via modulet styre gentagne leverandørbedømmelser eller evalueringer og kan efter eget valg modtage notifikationsmail. 

DOKUMENTSTYRING

Tekst på vej

MATERIALECERTIFIKATER

Tekst på vej

TILSATSMATERIALE-CERTIFIKATER

Tekst på vej

FØLGESEDLER

Tekst på vej