Opbygning af registreringssystem

Nem Registrering på smartphone

Sæt fokus på din kvalitet med et nemt og enkelt system, som giver dig overblik over dine registreringer. Fjern unødvendig papirhåndtering med AdVisio elektroniske formularer.

AdVisio Elektroniske formularer kan du anvende til

Afvigelsesregistrering på din smartphone eller tablet uanset, hvor du befinder dig. Ved tilvalg kan du vedhæfter billeddokumentation, som sendes foruddefinerede e-mail adresser. Flotte grafer over de registreringer du opsamler giver dig tilmed et godt overblik over, hvor du skal sætte ind med korrigerende handlinger.

Kundetilfredshedsundersøgelser online på nettet, hvor dine kunder nemt og hurtigt kan give en tilbagemelding via link til en elektronisk formular. Data og statistik dannes med det samme og du kan løbende følge med i din performance.

Montagekontrol registrering, hvor montører indtaster montagekontrollen direkte via app på deres smartphone. Ved tilvalg kan de vedhæfte billeddokumentation af montagen. Få klik og kontrollen er udført samtidig med at der er blevet autogenereret en kontrolrapport, som gemmes i en mappe på nettet eller sendes til en foruddefineret e-mailadresse.

 

AdVisio elektroniske formularer: Via en app icon på din smartphone eller tablet, foretages registrering i en elektronisk formular. Ved tilvalg kan du vedhæfte billeddokumentation. Dataene sendes ind i et regneark på nettet, hvorfra der dannes grafer og statistikker. Efter hver registrering autogenereres en rapport, som sendes til foruddefinerede e-mail adresser. Det letter kommunikationen og du får omgående besked om hændelser, som kunne have din interesse. Med AdVisio elektroniske formularer kan vi lave en virksomhedstilpasset løsning. hvor du får et system som er skrædder syet efter dit behov.

 

Priseksempler:

Formular uden billeder Kan indeholde:

Autogenereret Rapport eget design

Registreringer tilsendt på e-mail som en rapport.

Data gemt i regneark

Data gemt i unikke sagsmapper.

Statistik – med grafer.
Opsætning: Pris 4000 kr.

 

Form med billeder Kan indeholde:

Unik nummerering af indtastninger

Simpel autogeneret rapport (Forud designet)

Registreringer tilsendt på e-mail, som rapport.

Billede uploade.

Data gemt i regneark.

Data gemt i unikke sagsmapper.

Statistik – med grafer.

Opsætning: Pris 6000 kr. + 19 $ pr måned (til enhver tid gældende kurs)

Hjælp til Installation og brug Pris 950,- kr. pr time

Unikke ønsker til funktioner: Pris 950,- kr. pr time

Efterfølgende tilretning/træning: Pris 950,- kr. pr time

Diasshow over grafer Indeholder: Statistikker til visning på skærm i produktionen eller på kontoret. Pris 1500,- kr.

 

Kontakt os og få mere information omkring registrerings systemet og fortæl os hvor du tænker du vil have letter ved at register noget så finder vi en løsning til dig.