Om Advisio

OM ADVISIO

Historie

Med erfaring indenfor logistik, produktionsstyring & kvalitet går Laila Junge selvstændig som kvalitets- og proceskonsulent. 

Med erfaring indenfor Logistik, produktionsstyring, LEAN & kvalitet går Allan Vester selvstændig som kvalitets- og proceskonsulent

I 2011 etablerer Allan Vester det første certificerede system i DK i henhold til EN ISO 3834 og EN 1090.

I årene fra 2011 og frem mod etablering af AdVisio ApS i  2014 etableres kundegrundlaget  indenfor primært bygningsstål.  

AdVisio ApS etableres på baggrund af kundegrundlaget indenfor bygningsstål. Det første CE-mærkningssoftware i DK lanceres.

Søsterselskabet AdVisio Welding ApS etableres. Det nye selskab har fokus på svejserådgivning.

I 2018 påbegyndes udvikling af software til styring af kvalitets- og svejserelaterede opgaver. Samtidig udbydes akkrediterede WPQR og svejsecertifikater i søsterselskabet.

AdVisio ApS og AdVisio Welding ApS fusionerer og organisationen kan endelig forenes i et hold af erfarne seniorkonsulenter, hvor  vidensdeling og erfaringsudveksling er nøgleordet for den fremtidige succes.

Værdier

AdVisio arbejder ud fra et sæt af værdier og principper, som er nedskrevne og konkretiseret, så de kan efterfølges og så vore kunder og samarbejdspartnere til enhver tid kan kende en AdVisio konsulent på optræden og adfærd.

AdVisio Værdier er;