Lad os hjælpe
Smeden møder en lang række krav som aktør indenfor byggeri. Vi kan hjælpe med at skabe overblik og imødekomme kravene.
AdVisio Software Uafhængig kontrol DS 1140 DS/EN ISO 3834

Smeden

Hvorfor vælge AdVisio?

Vore rådgivere har +30 års dokumenteret erfaring med rådgivning indenfor smedebranchen og står klar til at hjælpe dig med svejsrådgivning og praktisk problemløsning. Vi kommunikerer i øjenhøjde og er gode til at skabe synergier.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du kan læse om et udvalg af vore specifikke ydelser målrettet smeden blandt andet rådgivning indenfor EN 1090, EN ISO 3834 og DS 1140.

 

Stålkonstruktioner skal i henhold til Bygningsreglementet (BR18) dimensioneres og udføres i henhold til Eurocode 3 (EN 1993-serien), og EN 1090-1 benyttes som udførselsstandard, dvs. at standarden skal efterleves.

 Vores erfaring med opbygning og indføring i EN 1090 er grundlagt igennem over 170 virksomheder, som vi har hjulpet frem mod vellykket certificering. Samtidig med at vi indfører dig i kravene, opbygger vi et styresystem, som sikrer det fulde overblik og den nødvendige dokumentation.

Vi kan samtidig hjælpe med at opbygge et certificeringsklart system til styring af svejseværksteder i henhold til ISO 3834 – den globale standard for kvalitetsstyring af svejseprocesser.

Vi kan hjælpe dig med at afdække behovet for certifikater og WPQR/WPS til dine svejseopgaver. 

Vi tilbyder svejsecertifikater og WPQR igennem vores akkrediterede samarbejdspartner TüV.

WPQR WPS Svejseprocedurespecifikation

Vi er din rådgiver før, under og efter svejseopgaven og tilbyder svejsekoordinering som fast tilknyttet svejsekoordinator eller på enkeltsager efter behov.

Vi hjælper aktører indenfor byggeri med software til kvalitetssikring og DS 1140

Har du brug for at blive klædt på til at møde kravene i DS 1140 eller står du med en aktuel sag, hvor du behøver hjælp til opsætning af dokumentation, så er vi klar til at hjælpe.

Vi har udviklet software til nemt og enkelt at håndtere opgaven i henhold til DS 1140.